Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Nelly Collegegenser

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rosa: Magenta Purple Rosa: Magenta Purple Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Collegenser i myk kvalitet med feminine detaljer som ballongerm med puff og rett avslutning med små splitter i siden. Genseren har rund hals og en diskret gummitab med logo i siden. Kjøp gjerne Nelly joggebukse hvis du ønsker ett matchende sett. Modellen er 180 cm høy og har på seg str M. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Collegenser i myk kvalitet med feminine detaljer som ballongerm med puff og rett avslutning med små splitter i siden. Genseren har rund hals og en diskret gummitab med logo i siden. Kjøp gjerne Nelly joggebukse hvis du ønsker ett matchende sett. Modellen er 180 cm høy og har på seg str M.

Materialer: 90%Bomull, 10%Polyester
Fargekode: MXC
Artikkelnummer: 7248495

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler