Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Lisette genser

Velg farge
Grå: Stormy Weather Grå: Stormy Weather
649,- før 1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin genser i myk kabelstrikket ullblanding med rundet halsåpning med liten rib kant og raglanerm med vidde og elastikk nederst. Genseren har rett passform med knytesnor i livet. Les mer

Mer info

Mer info

Feminin genser i myk kabelstrikket ullblanding med rundet halsåpning med liten rib kant og raglanerm med vidde og elastikk nederst. Genseren har rett passform med knytesnor i livet.

Materialer: 42% akryl,23% nylon,19% mohair,15% ull,1% spandex
Fargekode: IFI
Artikkelnummer: 7248096

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Vaskes med ullvaskemiddel. Strekkes i fasong i våt tilstand. Kan renses. Max 5% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler