Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Isabella Topp

Velg farge
Rosa: Marsala Rosa: Marsala
599,- før 799,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Topp i strukturstrikk med god utringing foran og knytedetalj i nakken. Genseren har vide ermer med puff og lengde til albuen. Ratt passform. Les mer

 • Topp i strukturstrikk med god utringing foran og knytedetalj i nakken. Genseren har vide ermer med puff og lengde til albuen. Ratt passform.

  Materialer: 64% Bomull,36% Polyester
  Fargekode: MSP
  Artikkelnummer: 7246840

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  Strekkes i fasong og tørkes flatt. Opp til 5% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.