Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Isabella Topp

Velg farge
Rosa: Marsala Rosa: Marsala
239,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Topp i strukturstrikk med god utringing foran og knytedetalj i nakken. Genseren har vide ermer med puff og lengde til albuen. Ratt passform. Les mer

Mer info

Mer info

Topp i strukturstrikk med god utringing foran og knytedetalj i nakken. Genseren har vide ermer med puff og lengde til albuen. Ratt passform.

Materialer: 64% Bomull,36% Polyester
Fargekode: MSP
Artikkelnummer: 7246840

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Vaskes på vrangen

Vaskes i vaskepose

Må ikke bløtlegges

Vaskes med tilsvarende farger.

Strykes på vrangen

Strekkes i fasong og tørkes flatt. Opp til 5% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler