Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Galina Knit

Stripet genser i retro strikk med tekst på bryst og erm. Genseren er strikket i mykt garn og har raglanerm og rund hals. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Stripet genser i retro strikk med tekst på bryst og erm. Genseren er strikket i mykt garn og har raglanerm og rund hals. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 40% akryl, 30% mohair og 30% nylon
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7244964

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.