Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Diana Cardigan

Velg farge
Brun: Turkish Coffee Brun: Turkish Coffee
749,- før 1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Cardigan i delikat ullblanding med dyp v utringing og eksklusive dekorknapper i strass. Cardiganen er i en kort modell og har høye vrangborder. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Cardigan i delikat ullblanding med dyp v utringing og eksklusive dekorknapper i strass. Cardiganen er i en kort modell og har høye vrangborder.

Materialer: 34% mohair, 34% merino ull, 37% nylon, 5% spandex
Fargekode: AIF
Artikkelnummer: 7248603

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler