Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Beca cardigan

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
500,- før 1 000,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Cardigan i lett og myk jerseykvalitet. Cardiganen har glidelås, krage og utenpåsydde brystlommer med klaff. Feminin modell som rekker ca til hoften. Les mer

Mer info

Mer info

Cardigan i lett og myk jerseykvalitet. Cardiganen har glidelås, krage og utenpåsydde brystlommer med klaff. Feminin modell som rekker ca til hoften.

Materialer: 53% polyester, 43% modal og 4% elastan
Fargekode: 603
Artikkelnummer: 7247857

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Må ikke bløtlegges

Strykes på vrangen

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler