Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Amora Strikkegenser

Velg farge
Hvit: Antique White Hvit: Antique White
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Preppy stripet genser i 100% bomull med dekorative gullknapper på skuldrene. Den finstrikkede genseren har feminine splitter i sidene, ribbestrikket rund halsåpning og bred vrangbord nederst og på ermet. Liten gullfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Preppy stripet genser i 100% bomull med dekorative gullknapper på skuldrene. Den finstrikkede genseren har feminine splitter i sidene, ribbestrikket rund halsåpning og bred vrangbord nederst og på ermet. Liten gullfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O63
  Artikkelnummer: 7241725

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon6

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.