Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Tiva Bukse

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black
749,- før 999,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Bukse med passepoilerte frontlommer, glidelås og integrert belte som lukning i front. Buksen har ben med god vidde og kommer i en kvalitet med godt fall. Innerbenlengde er 76 cm i str 38 Les mer

 • Bukse med passepoilerte frontlommer, glidelås og integrert belte som lukning i front. Buksen har ben med god vidde og kommer i en kvalitet med godt fall. Innerbenlengde er 76 cm i str 38

  Materialer: 96% Polyester, 4% Elastane
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7245668

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.