Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Sophia Regular Cord

Velg farge
Brun: Chocolate Brown Brun: Chocolate Brown
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Myk og behagelig cord-bukse med høyt liv med knapp og glidelåslukning og normal benlengde. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med. Benlengde på en Regular Jeans i str. M målt langs innersøm: 77,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Smal setevidde og smale ben med en tettsittende silhuett. Materiale: Myk Baby-cord med god elastitet, , ready-to-dye. Les mer

 • Myk og behagelig cord-bukse med høyt liv med knapp og glidelåslukning og normal benlengde. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med. Benlengde på en Regular Jeans i str. M målt langs innersøm: 77,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Smal setevidde og smale ben med en tettsittende silhuett. Materiale: Myk Baby-cord med god elastitet, , ready-to-dye.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: AIJ
  Artikkelnummer: 7247622

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.