Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Sophia Cropped Jeans

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
599,- før 799,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Lys steinvasket jeans med høyt liv og vaskede slitasjeeffekter i front og bak. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str. M; 72,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Smal setevidde og smale ben med en tettsittende silhuett. Ankel lengde. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Les mer

 • Lys steinvasket jeans med høyt liv og vaskede slitasjeeffekter i front og bak. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str. M; 72,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Smal setevidde og smale ben med en tettsittende silhuett. Ankel lengde. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet.

  Materialer: 98% bomull, 6% polyester, 2% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7246404

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.