Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Rosalie Bukse

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk bukse i delikat kvalitet med høyt liv og små legg langs midjen samt avtagbart belte med spenne. Lukkes med hekte og glidelås i gylfen. Buksen har stikklommer foran, en fuskelomme bak, og vide ben som smalner inn nederst. God passform. Les mer

 • Klassisk bukse i delikat kvalitet med høyt liv og små legg langs midjen samt avtagbart belte med spenne. Lukkes med hekte og glidelås i gylfen. Buksen har stikklommer foran, en fuskelomme bak, og vide ben som smalner inn nederst. God passform.

  Materialer: 64% polyester, 32% rayon og 4% spandex
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7242320

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.