Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Marlow Cargo Bukse

Velg farge
Brun: Tortoise Shell Brun: Tortoise Shell
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Eksklusiv Cargobukse i behagelig kvalitet med god passform og normal livhøyde. Buksen har knapp og glidelås, sidelommer med klaff og trykknapp, utenpåsydde lommer i front og passepoilerte baklommer. Les mer

Mer info

Mer info

Eksklusiv Cargobukse i behagelig kvalitet med god passform og normal livhøyde. Buksen har knapp og glidelås, sidelommer med klaff og trykknapp, utenpåsydde lommer i front og passepoilerte baklommer.

Materialer: 66% Polyester, 30% Viskose, 4% Elastan
Fargekode: AJC
Artikkelnummer: 7244810

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opp til 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler