Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Mackenzie bukse

Velg farge
Brun: Tannin Brun: Tannin
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Eksklusiv Cargobukse i behagelig kvalitet med god passform og normal livhøyde. Buksen har 2 knapper og glidelås i midjen, beltestropper med knappedetalj, sidelommer med klaff og trykknapp, lommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Liten knappedetalj nede på benet. Les mer

 • Mer info

  Eksklusiv Cargobukse i behagelig kvalitet med god passform og normal livhøyde. Buksen har 2 knapper og glidelås i midjen, beltestropper med knappedetalj, sidelommer med klaff og trykknapp, lommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Liten knappedetalj nede på benet.

  Materialer: 76% Polyester,18% Viskose,6% Elastan
  Fargekode: AFA
  Artikkelnummer: 7248081

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.