Gå til innhold

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre!

Dream Boot

Komfortabel jeans med rette ben og en liten kick nederst. Buksen har flatterende lommeplassering, gylf med glidelås og knapp øverst og kommer i benlengde 30 og 32. MAC jeans er laget med spesielt god stretch som gjør buksene svært elastiske samtidig som de bevarer fasongen. Det anbefales å gå ned 1-2 størrelser avhengig av hvor tettsittende du ønsker buksen. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
899,- før 1 199,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
34
36
38
40
42
44

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Komfortabel jeans med rette ben og en liten kick nederst. Buksen har flatterende lommeplassering, gylf med glidelås og knapp øverst og kommer i benlengde 30 og 32. MAC jeans er laget med spesielt god stretch som gjør buksene svært elastiske samtidig som de bevarer fasongen. Det anbefales å gå ned 1-2 størrelser avhengig av hvor tettsittende du ønsker buksen.

  Materialer: 90% bomull, 7% Elastomultiester og 3% elastan
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7245698

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.