Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Penelope Blazer

Velg farge
Brun: Cement Brun: Cement
1 299,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Blazer i lin og viskose blanding med delikat stripet fôr. Blazeren har lommer med klaff, og kneppes med to naturfargede knapper. Rett passform. Les mer

 • Blazer i lin og viskose blanding med delikat stripet fôr. Blazeren har lommer med klaff, og kneppes med to naturfargede knapper. Rett passform.

  Materialer: 55% lin, 45% viskose
  Fargekode: A9C
  Artikkelnummer: 7243580

  Tåler ikke vask.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Må renses

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.