Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Margot Blazer

Velg farge
Grå: Chocolate Chip Grå: Chocolate Chip
1 299,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin dobbeltspent blazer i klassisk rute. Blazeren er helfôret, har mørke knapper, frontlommer med klaff og tre knapper på ermene. Les mer

 • Feminin dobbeltspent blazer i klassisk rute. Blazeren er helfôret, har mørke knapper, frontlommer med klaff og tre knapper på ermene.

  Materialer: 69% polyester, 29% rayon og 2% spandex
  Fargekode: I7U
  Artikkelnummer: 7244793

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Kun rens.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.