Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Lola Jakke

Velg farge
Brun: Cement Brun: Cement
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Jakke i behagelig lin og viskose kvalitet med vannfall krage som gir ett feminint uttrykk Jakken har regulerbar snøring i livet og oppbrett på ermet med hempe og knapp. Les mer

 • Jakke i behagelig lin og viskose kvalitet med vannfall krage som gir ett feminint uttrykk Jakken har regulerbar snøring i livet og oppbrett på ermet med hempe og knapp.

  Materialer: 55% Lin,45% Viskose
  Fargekode: A9C
  Artikkelnummer: 7246776

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Stryk i form etter vask. Strekkes i fasong og hengetørkes. Opptil 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.