Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Lola Blazer

Velg farge
Grønn: Iceberg Green Grønn: Iceberg Green
974,- før 1 299,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Avslappet enkelspent Blazer i behagelig og myk lin og viskose blanding. Blazeren er foret og har naturfargede knapper i front og på ermet. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Avslappet enkelspent Blazer i behagelig og myk lin og viskose blanding. Blazeren er foret og har naturfargede knapper i front og på ermet.

  Materialer: 55% Lin,45% Viskose
  Fargekode: GIX
  Artikkelnummer: 7246908

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kun rens.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.