Med kolleksjonene fra BOSS kan du kle deg elegant til formelle anledninger i en smoking eller vakker aftenkjole. Merket sikret at du også er velkledd med de rette antrekkene til jobb og fritid.  hugo boss dress suit skjorte party julhugo boss kjole den lille sorte partyhugo boss dress suit blazer skjorte festhugo boss kjole hvit party

 

BOSS Black, som er den kolleksjonen du oftest vil finne hos VIC, tilbyr en allsidig ote med et rikt utvalg av elegante "moderne klassikere" til bruk på jobb, fritid og til hverdags: den perfekte looken, som tilfredsstiller en raffinert smak. 

hugo boss frakk bukse genser blazerhugo boss kjole rød veske

 

BOSS Green er en aktiv sports- og fritidskolleksjon med tekniske materialer av høyeste kvalitet. Hver sesong inneholder BOSS Green en pro golf-kolleksjon. 

hugo boss green sport fritid

 

BOSS Orange består av fritidsklær for menn og kvinner som liker kontraster, farger og mønstre. Kolleksjonen appellerer til dem som gjerne eksperimenterer litt med sine antrekk. 

hugo boss orange fritid casual jeans

 

BOSS kolleksjonene dekker mange produktkategorier; fra den klassiske stilen til den moderne sporty hverdagsstilen, i tillegg til accessories som er med på å komplementere både dressup og casual. 

hugo boss dress suit skjorte shirt hugo boss dress suit blazer skjorte festhugo boss skjorte hvit shirt