Dress up

En tidløs, mørk dress kan redde enhver anledning og er en selvsagt vinner til fest! Dressen skal ha et klassisk og moderne snitt, med innsvingt jakke som former seg etter kroppen. Sørg for at jakken sitter godt på skuldrene og at dressbuksene ikke er for vide, en dress skal være tilpasset din høyde og fasong. Bilder fra Frislid og Sand.

 

Dress Frakk skjorte slips tørkle pensko

Når invitasjonen sier ”pent antrekk”, kan du ta utgangspunkt i at skjorten skal være hvit. Ingenting er mer elegant enn den perfekte, hvite skjorten. Sats på en modell i god kvalitet og med stive skjortesnipper som peker mot armhulene. Topp antrekket med tilbehør. Legg vekt på detaljer som et fint tørkle, belte, klokke, slips og sko, og invester gjerne i en flott frakk som passer både til hverdags og fest. 

 

Dress blå

Skal du i selskap kan du gå for enkle og klassiske farger, og velg gjerne nyanser som står fint til øyenfargen din. En marineblå eller mørk grå dress er like allsidig som den klassisk svarte – om ikke mer. Den kan brukes med skjorter i de fleste fargenyanser og med både svart og brunt tilbehør. Bilder fra Riccovero