1. Trenchcoat

Den klassiske allværsfrakken er et tidløst baseplagg og en stilsikker investering. Se etter kåper med enkle snitt i nøytrale farger som beige, marineblått og svart. Trenchcoaten er allsidig og flatterende på de fleste kroppsfasonger, og kan vare evig hvis du behandler den pent. Bruk den til jeans eller over en enkel hverdagskjole. Til fest kan du bruke den over festkjolen og rocke den opp med et bredt skinnbelte.

2. Skinnjakken

Den svarte skinnjakken er en god investering som kan mikses og styles på uttallige måter. Hvorfor ikke bytte ut jobblazeren med en røff skinnjakke? En jakke i god kvalitet blir finere og mykere ettersom årene går og passer like bra til jeans som over en fin hverdagskjole.

3. Jeansen

Jeansen er en stayer. Invester i en klassisk modell i god kvalitet, og med god passform. Det er viktig å finne riktig snitt som passer og fremhever din figur. En smal, mørk jeans er mer flatterende enn de lyse variantene og passer til de fleste overdeler, alt fra myk strikk til glitrende festtopper.

4. Blazeren

En figursydd blazer som sitter godt over skuldrene kan vare evig. En klassisk, mørk blazerjakke kan brukes til de fleste anledninger og antrekk, alt at fra slitte jeans til florlette festkjoler. Invester gjerne litt ekstra i fine ullkvaliteter og prøv deg frem, det er viktig at blazeren ikke er for stor og at den sitter godt over skulderpartiet.

5. Den lille svarte kjolen

Med en svart kjole i skapet, har du alltid noe å ha på deg uansett sted og anledning. Invester i en kjole med tidløse snitt som fremhever akkurat din kroppsfasong og se etter snitt og materialer som fremhever og strammer på de riktige stedene. Understrek din personlige stil med sko og tilbehør.

6. Dressbuksen

Klassiske dressbukser kan brukes som en del av en hel drakt eller alene for en mer casual stil. Buksen skal stramme litt rundt rumpa og sitte mer løst nedover benet, og gjerne ha helt rette og vide ben. En svart dressbukse er i likhet med den lille sorte, veldig anvendelig og kan med enkle grep styles til både hverdags og fest.

7. Den hvite skjorten

Hvite skjorter er tidløse. De passer til de fleste kroppsfasonger, og passer perfekt på jobb til en todelt drakt eller til jeans. Til fest kan du bruke en herreinspirert skjorte til et ettersittende blyantskjørt eller til smale skinnbukser. Sett en feminin spiss på festantrekket med glitrende smykker og lekre, skyhøye hæler.