TRE GENERASJONER

I den lille bygda Olden, i Sogn og Fjordane, omgitt av fjell og fjord, startet Einar Kvamme sin skredderpraksis i 1936. Videre utviklet hans sønn, Jan Kvamme, konfeksjonsbedriften i 70-årene.  Med en ungdommelig iver og et ønske om å gjøre noe nytenkende og spennende, introduserte Finn Einar Kvamme, sønnesønn av Einar Kvamme, fasjonable dresser på det norske markedet. Skredderarven fikk en ny dimensjon, som førte til at Riccovero ble etablert i 1986.

 

 

RICCOVERO WOMAN

I 2002 ble også Riccovero Woman introdusert for markedet,  satsingen har vært svært suksessfull. I dag består herre- og damekolleksjonene av konfeksjon, fritidsklær, sko og tilbehør.

 

 

SKREDDERARVEN

Riccovero har gjennom tre generasjoner endret seg i takt med tiden, likevel er skredderarven grunnsteinen i bedriften, og stoltheten som legges i alle Riccovero –plagg.  Våre plagg og kolleksjoner identifiseres gjennom skredderkompetanse og kunnskap om det norske markedet, kombinert med internasjonal inspirasjon og profesjonelle europeiske samarbeidspartnere. For å sikre den ypperste kvaliteten som Riccovero skal gjenspeile, velger vi å samarbeide med de dyktigste innen sitt fagfelt. Hele 70% av vår produksjon skjer i Europa med Europeiske materialer og stoffer.

 

Vi jobber for å skape klær man er stolt av, og å utvikle et merke som inspirerer til en sofistikert og individuell stil.