GANT ble grunnlagt i USA i 1914 av Bernhard Gantmacher og har i dag sitt hovedkontor i Sverige etter at tre svenske entreprenører kjøpte selskapet i 1999. Siden 2008 har det Sveitsiske selskapet Maus Frères AS vært eierne.

 

GANT SS17

 

Den nye GANT-kolleksjonen er laget for de som med en sunn og aktiv livsstil - men som ikke vil gå på bekostning av hvordan de ser ut. Amerikansk fritidstøy kombinert med Europeisk eleganse resulterer i en fusjon med tekniske funksjoner og moderne elementer med GANT sitt DNA.

 

 

lnspirert av det positive tankesettet og tilbakelente vibbene fra verdens flotteste sommerdestinasjoner, tilbyr GANT en sporty, preppy kolleksjon med jersey og piquetrøyer, og myke lag-på-lag. Det er fokus pa naturlige tekstiler som puster, og passer perfekt for sommeren i byen og på landet.

 

 

FARGER


Sesongen fargepalett bestar av et utvalg av sporty og energiske farger som klar gul, toner i hvitt og rødt. Pastellfarger som opalgrønn og dus rosa komplementerer de aktive fargene.

 

 

 

MØNSTRE OG TEKSTILER

Med en aktiv livsstil i tankene, fokuserer denne sesongen på naturlige og pustende tekniske tekstiler. De er ideelle for energiske mennesker, og gjør det mulig for dem å gå fra sport til arbeid uten å matte skifte. Noen nøkkelmønstre er tropiske trykk.